MHP'DE 2 ADAY ADAYI

MHP’DE 2 ADAY ADAYI
MHP’den Fatımatüzzehra Kıraç ve Mehmet Selim Yanık da 7 Haziran Genel Seçimlerinde milletvekilliği için aday adayı olduklarını açıkladı. İlk olarak aday adaylığı açıklamasını Fatımatüzzehra Kıraç gerçekleştirdi....

MHP'den Fatımatüzzehra Kıraç ve Mehmet Selim Yanık da 7 Haziran Genel Seçimlerinde milletvekilliği için aday adayı olduklarını açıkladı.
İlk olarak aday adaylığı açıklamasını Fatımatüzzehra Kıraç gerçekleştirdi.
Kıraç, MHP il binasında düzenlediği basın açıklamasında önümüzdeki yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek, milletvekili aday adayı olma gerekçisini açıkladı. 7 Haziran genel seçimlerinin daha önce yapılanlardan daha çok önem taşıdığını ifade eden Kıraç, "Çünkü oluşacak meclis aritmetiği ile anayasa değişimi, başkanlık sistemi ve daha da önemlisi federatif bir yapının ilanı tartışılacak" dedi.
Vatandaşların fakirlik ve çaresizlik içine itildiğini kaydeden Kıraç, "Oluşturulan korku imparatorluğu ile kendilerinden başka bir başarı odağı olamayacağı, sürekli olarak bilinçaltına pompalanmaktadır" şeklinde konuştu.
Mehmet Selim Yanık ise uzun yıllar yurt dışında çalıştığını söyleyerek, aday olma nedenlerini aktardı. Milletvekilliğinin temsil makamından çok hizmet makamı olduğuna işaret eden Yanık, " Ülkemde gerçek sosyal hukuk devletinin temelleri atılıncaya kadar, milletimin vekili olarak nefesimin son katresine kadar ülkemin yüzü gülen, karnı tok, geleceğe güvenle bakan mutlu insanların ülkesi olabilmesi için mücadele vereceğim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.