MHP'de aday adayı sayısı 12 ye yükseldi.

MHP’de aday adayı sayısı 12 ye yükseldi.
Milliyetçi Hareket Partisin dede genel seçim öncesi aday adayı bolluğu yaşanıyor. Haziran ayı içerisinde yapılacak olan genel seçim öncesi peş peşe aday adaylarının belirlendiği Eskişehir teşkilatında son olarak, Veysel Ünverdi,...

Milliyetçi Hareket Partisin dede genel seçim öncesi aday adayı bolluğu yaşanıyor. Haziran ayı içerisinde yapılacak olan genel seçim öncesi peş peşe aday adaylarının belirlendiği Eskişehir teşkilatında son olarak, Veysel Ünverdi, müracaatını yaptı. MHP, il teşkilatında gerçekleştirilen törende söz alan parti il başkanı Oğuz Sever, aday adaylarımız ile birlikte hareket etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek son başvuruların yarın saat 17.00'de sona ereceğini hatırlattı.
NATO, Akaryakıt tesislerinden emekli olan Veysel Ünverdi, Eskişehir'e hizmet için bu göreve talip olduğunu belirterek "Cumhuriyet devletine en iyi hizmeti MHP'nin yapacağına inanıyorum" şeklinde açıklamada bulundu. Parti teşkilatında Ünverdi'nin adaylığının ardından aday sayısının 12 ye yükseldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.