MHP'den AKP'lilere "Baskı yapın" çağrısı

MHP’den AKP’lilere “Baskı yapın” çağrısı
Tarihi şan ve şerefle dolu büyük Türk Milletinin vatan sevgisinin şahadetle imtihan olduğu şu günlerde; Hayatlarının baharında ana kuzularını yiğit vatan evlatlarını toprağa verdiklerini ifade eden Asil açıklamasında şu...

Tarihi şan ve şerefle dolu büyük Türk Milletinin vatan sevgisinin şahadetle imtihan olduğu şu günlerde; Hayatlarının baharında ana kuzularını yiğit vatan evlatlarını toprağa verdiklerini ifade eden Asil açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Üzüntümüz büyük, şehitlerimizin Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun. Milli mensubiyet bakımından kendisini Türkiye'ye değil, Kuzey Irak'a daha yakın gören parti yöneticileri, siyasi önderlerinin İmralı canisi, Talabani ve Barzani olduğunu kürsülerden haykırmışlardır. Ardından PKK'nın sözcülüğünü yapan terör güdümündeki Belediyeler bölücü tahriklerini her geçen gün artırmışlardır. Daha da hazin olanı, Kürt kökenli Türk vatandaşlarının siyasi koruyuculuğuna heveslenen peşmerge bozuntusu Barzani'nin emrinde olan bir parti de, bugün Türkiye'de yasal siyasi parti hüviyetiyle açıkça melanet icra edebilmiştir.
Bütün bu sözlü saldırıların gereği yapılmayınca cüret ve cesaret kazanan bölücü terör sadece son üç günde Şırnak, Bitlis ve Bingöl'de on güvenlik görevlimizi alçakça şehit etmiştir. Sebep Olanları Aziz Türk Milleti de, Tarihte asla affetmeyecektir. Hesap günü yaklaşmıştır, hesap seçim sandığında mutlaka sorulacaktır. Buradan AKP Eskişehir İl Örgütündeki hemşerilerime sesleniyorum. AKP Hükümetine sorumluluklarını derhal hatırlatmalı ve bu konuda genel merkezlerine baskı yapmalıdırlar.
İhanet ve husumet erbabını bekleyen tarihin bu şaşmaz hükmü hiç unutulmamalıdır. Unutanlara hatırlatmalıdırlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.