MHP'den Emek'te iftar

MHP’den Emek’te iftar
Emek Mahallesinde 1500 kişiye iftar yemeği veren Milliyetçi Hareket Partisi tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle iftar yemeğine ev sahipliği yaptı, tam bir disiplin içinde süren iftar yemeğinde tertip, düzen ve görevliler...

Emek Mahallesinde 1500 kişiye iftar yemeği veren Milliyetçi Hareket Partisi tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle iftar yemeğine ev sahipliği yaptı, tam bir disiplin içinde süren iftar yemeğinde tertip, düzen ve görevliler arasında yapılan iş bölümü dikkati çekti. Partililer böyle bir kaynaşmayı özlemiş gibiydiler.
MHP İl Başkanı Ayhan SEZER iftara katılan tüm vatandaşların masalarına kadar giderek ilgilendi, onlarla sohbet etti. Vatandaşların Ayhan SEZER'e ilgisi bir hayli yoğun oldu.
İftar sonrası sohbetinde Eski Vali Kadir ÇALIŞICI ve eski milletvekili Beytullah ASİL, İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut CEYLAN ve partinin ileri gelenleri vatandaşlarla adeta kaynaşarak ülkenin ve şehrin sorunlarını konuştular.
Akşamın bir de sürpriz konuğu vardı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet ATAÇ iftardan sonra Milliyetçi Hareket Partisi iftar alanına gelerek sohbete katıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.