MHP'liler Uluönder'deydi

MHP’liler Uluönder’deydi
MHP Eskişehir Teşkilatı, köy, Belde, ilçe gezilerinin yanı sıra il merkezindeki mahallere gezilerini sürdürüyor. Mihalgazi’den sonra Beylikova giden MHP Eskişehir milletvekili adayları yörenin sorunlarını yerinde bir kez...

MHP Eskişehir Teşkilatı, köy, Belde, ilçe gezilerinin yanı sıra il merkezindeki mahallere gezilerini sürdürüyor. Mihalgazi'den sonra Beylikova giden MHP Eskişehir milletvekili adayları yörenin sorunlarını yerinde bir kez daha dinledi.. MHP kadrolarının sorunları çözecek projeleri hazırladığını söyleyen MHP Eskişehir 1. sıra Milletvekili adayı Beytullah Asil, " MHP tek başına iktidara hazırlıklıdır. Tüm vatandaşlarımızı 22 Temmuz tarihinde yapılacak olan seçimde oy kullanmalarını bekliyoruz. Bu ülkeyi sıkıntıya sokan, sorunları çözmek yerine ortamı geren AKP zihniyetinden kurtulmanın fırsatı gelmiştir. " dedi.
MHP Eskişehir Milletvekili adayları, Beytullah Asil, İrfan Ünver, Ruhsar Demirel, Oğuz Sever, İsmet Yücel ve Turhan Kaya , MHP'nin seçimle ilgili vaatlerini seçmenlerle paylaştı. MHP Milletvekili adayları daha sonra, kente dönüp Şirintepe, Çankaya, Uluönder semtlerinde MHP'nin çalışmaları hakkında görüşlerini açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.