Milenyum su arıtma ikinci şubesini açıyor

Milenyum su arıtma  ikinci şubesini açıyor
Evsel ve endüstriyel su arıtma sistemleri konusunda Eskişehir’de kurulan ilk şirket olan Milenyum Su Arıtma Sistemleri, Eskişehir’de ve çevre illerde profesyonel kadrosu, tecrübesi ve geniş ürün yelpazesi ile tüm su problemlerine...

Evsel ve endüstriyel su arıtma sistemleri konusunda Eskişehir'de kurulan ilk şirket olan Milenyum Su Arıtma Sistemleri, Eskişehir'de ve çevre illerde profesyonel kadrosu, tecrübesi ve geniş ürün yelpazesi ile tüm su problemlerine kaliteli ve ekonomik çözümler sunuyor.
Halen Ziyapaşa Cad. Üzmen Sokak No:3 adresinde Eskişehir halkına hizmet veren Milenyum Su Arıtma Sistemleri'nin 2.nci şubesi Atatürk Caddesi No: 10 adresinde açılacak.
Evsel ve endüstriyel yumuşatma sistemleri ile içme suyu arıtma sistemlerinin yoğun olarak kullanıldığı alanlar şunlar: Evler, ofisler, atölyeler, restaurantlar, kafeler, barlar, oteller, okullar, dershaneler, pastaneler, çay ocakları, sağlık merkezleri, habtaneler, kuru temizlemeler, çamaşırhaneler, kümesler, çiftlikler, gıda, tekstil, seramik, kimya, ilaç ve benzeri endüstriler, soğutma sistemleri, oto yıkama istasyonları ve yüzme havuzları..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.