Milli Eğitim ve Anadolu Üniversitesi işbirliği

Milli Eğitim ve Anadolu  Üniversitesi işbirliği
Milli Eğitim Bakanlığı ile Anadolu Üniversitesi, Avrupa ülkelerinde yerleşik Türklerin ve Türkçe bilen her kesimden bireyin eğitim düzeyini yükseltmek için geniş kapsamlı çalışma başlattı.Milli Eğitim Bakanlığı Hayat...

Milli Eğitim Bakanlığı ile Anadolu Üniversitesi, Avrupa ülkelerinde yerleşik Türklerin ve Türkçe bilen her kesimden bireyin eğitim düzeyini yükseltmek için geniş kapsamlı çalışma başlattı.
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Açıköğretim Fakültesi Dekanlığı tarafından yürütülecek bu çalışmaların esaslarını içeren ''Uygulama Protokolü'' Milli Eğitim Bakanlığı'nda; Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Dr. M. Emin Zararsız ile Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın tarafından imzalandı.
İmza törenine Anadolu Üniversitesi'nden öğretim üyeleri ile Bakanlık üst kademe yöneticileri katıldılar. Bakanlık ve Anadolu Üniversitesi işbirliğinde yaklaşık 20 yıldır süregelen işbirliği; 27 Temmuz günü imzalanan yeni Protokol ile Batı Avrupa ülkelerinde yerleşik vatandaş ve soydaşlarımızın eğitim düzeylerinin 12 yıla çıkartılması hedefine yönelik önemli bir adım olarak ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.