Milli İttifak'tan ziyaret!

Milli İttifak’tan ziyaret!
Milli İttifak Eskişehir milletvekilli adayları Fesih Bingöl, Halil Evgi, Murat Çinitaş, Armağan Bulur, Nazif Ayaz ve Şaban Bozbal, Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette bir konuşma...

Milli İttifak Eskişehir milletvekilli adayları Fesih Bingöl, Halil Evgi, Murat Çinitaş, Armağan Bulur, Nazif Ayaz ve Şaban Bozbal, Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette bir konuşma yapan Fesih Bingöl 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek "Bu seçimler ülkemiz için çok önemli. Özellikle parti ve siyasi çekişmelerini bir kenara bırakarak ülkenin geleceğini ifşa etmek adına çok önemli bir seçim olduğunu düşünüyorum. Bu seçimde öncelikle bütün meslektaşlarımız ve halkımızın Milli İttifak'a destek vermelerini arzu ediyoruz. Çünkü ülkenin istikbali bizim istikbalimizden çok daha önemlidir. Biz ülkemizi düşünüyoruz. Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, hak ve adalet merkezliyi yeni bir dünya kurmak istiyoruz. Bu Türkiye'ye herkesin katkısının olmasını arzu ediyoruz." dedi.
Fesih Bingöl'den sonra bir konuşma yapan Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünal ziyaretlerinden dolayı Milli İttifak'a teşekkür ederek seçimlerde başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.