Miniklerden SERGİ

Miniklerden SERGİ
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 2006 yılı Vergi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Vergi’ konulu sergi büyük beğeni topluyor. Büyükşehir Belediyesi Turgut Özakman Fuaye Salonu’nda geçtiğimiz günlerde açılan...

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 2006 yılı Vergi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'Vergi' konulu sergi büyük beğeni topluyor. Büyükşehir Belediyesi Turgut Özakman Fuaye Salonu'nda geçtiğimiz günlerde açılan sergide Türkiye genelinde ilk ve orta dereceli öğretim öğrencileri arasında yapılan resim, şiir ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin eserlerinin yer alıyor.
Serginin amacının vergi bilincini öğrencilere yerleştirmek olduğunu söyleyen Vergi Dairesi Başkanı Fethi Aygün: " Günümüzün çocuğu ve genci ama gelecek yıllarda vergi mükellefi olacak öğrencilerimiz ödeyecekleri vergileri ile devletimize ve milletimize büyük katkı sağlayacaktır. Bu nedenle, öğrencilerimize her zaman ayrı bir önem ve değer verilmektedir" diye konuştu. Sergi 19 Mart 2007 tarihine kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.