Motofest 2 Grup Piiz konseriyle son buldu

Motofest 2 Grup Piiz konseriyle son buldu
Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Enduro tarafından düzenlenen "Geleneksel Odunpazarı Motofest-2 " yapılan motorkros yarışları ve Grup Piiz konseriyle tamamlandı.Dört gün süren ve yaklaşık bin 500 motor severin katıldığı...

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Enduro tarafından düzenlenen "Geleneksel Odunpazarı Motofest-2 " yapılan motorkros yarışları ve Grup Piiz konseriyle tamamlandı.Dört gün süren ve yaklaşık bin 500 motor severin katıldığı festival birbirinden heyecanlı motorkros yarışmalarına sahne oldu. Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın da takip ettiği yarışmalarda adrenalin ve hız duygusu yarışan motorculardan adeta izleyenlere geçti. Katılımcılarla da sohbet eden Milletvekili Can ve Başkan Sakallı'ya, Türk Chopper üyeleri tarafından tişört hediye edildi.
Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları ekibi ve Folk Müzik Topluluğu tarafından sunulan gösteri ve konser, katılımcıların hem gözlerine hem kulaklarına hitap etti.
Festival kapsamında düzenlenen motorkros yarışlarında dereceye giren motorculara kupaları Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından verildi.
Seneye yapılacak festival hakkında da bilgiler veren Başkan Sakallı,"2013 yılında Eskişehir, Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edildi. Bu kapsamda seneye yapmayı planladığımız festivalimizi uluslararası düzeyde yapmayı planlıyoruz. Seneye Türk Dünyası motorcularıyla sizleri buluşturmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.