"Mücadelemiz kararlılıkla kaldığı yerden sürüyor"

“Mücadelemiz kararlılıkla kaldığı yerden sürüyor”
Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Ergün Uzun tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:"Sendikal haklar, emek, demokrasi ve özgürlük mücadelemizde 19. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Türkiye emekçilerinin kökleri...

Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Ergün Uzun tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Sendikal haklar, emek, demokrasi ve özgürlük mücadelemizde 19. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Türkiye emekçilerinin kökleri çok derinlere dayanan mücadele tarihinden beslenerek 1980 sonrasında başlattığımız örgütlenme mücadelemiz aradan geçen süre sonunda yeni bir aşamaya gelmiştir.
'Hak verilmez alınır' diyerek sürdürdüğümüz bu haklı ve kararlı mücadelemizde binlerce arkadaşımız baskı ve engellemelerle karşılaştı. Birçoğumuza soruşturmalar açıldı, adli ve idari cezalar verildi. Bütün baskı ve zorlamalar karşısında yılmadan mücadele eden sendikamız kamu emekçileri adına birçok ilke imza atarak birçok alanda öncü rolü kazandı.
Büyük özveri ve yoğun emekle yoğurduğumuz bu mücadelede kazanan biz olacağız. Birliğimiz ve mücadele kararlığımız engelleri aşacak en büyük gücümüz olacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.