MUHACİR DERNEKLERİ'NDEN MHP'YE NEZAKET ZİYARETİ

MUHACİR DERNEKLERİ’NDEN MHP’YE NEZAKET ZİYARETİ
Eskişehir Muhacir Dernekleri Başkanı Zihni Çalışkan ve Dernek Yöneticileri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına seçilen Ayhan Sezer’i ziyaret etti.Parti Binasında gerçekleşen görüşmede Zihni Çalışkan Milliyetçi...

Eskişehir Muhacir Dernekleri Başkanı Zihni Çalışkan ve Dernek Yöneticileri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına seçilen Ayhan Sezer'i ziyaret etti.
Parti Binasında gerçekleşen görüşmede Zihni Çalışkan Milliyetçi Hareket Partisinin göçmen sorunlarına yaklaşımından memnun olduklarını, Balkanlarda yaşayan Türk nüfusun azınlık durumundan çıkması gerektiğini, balkan ülkelerinde yapılan seçimlerde ülkelerinin parlamentosunda yer alan Türk sayısının her seçimlerde arttığını belirtti.
MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, balkanlardaki yaşayan Türklerin sorunlarını yakından takip ettiklerini söyledi ve "Balkanlardaki soydaşlarımızın hep yanında olduk, bu birlikteliği Genel Başkanımızın son yaptığı ziyaretler ile pekiştirdik.
Balkanlardaki soydaşlarımızın en sorunun Eğitimde, Anadilini öğrenmede, Dinini yaşamakta hür olmalı diye düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.