Muhtarlardan CHP'ye ziyaret

Muhtarlardan CHP’ye ziyaret
Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi, CHP’yi ziyaret etti. Ziyarette yaşadıkları sorunları dile getiren Dernek Başkanı Ali İrfan İbiş’e, CHP İl Başkanı Erman Gölet: "Biz desteğe açığız" dedi.Ekonomik açıdan zor...

Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi, CHP'yi ziyaret etti. Ziyarette yaşadıkları sorunları dile getiren Dernek Başkanı Ali İrfan İbiş'e, CHP İl Başkanı Erman Gölet: "Biz desteğe açığız" dedi.
Ekonomik açıdan zor durumdayız
CHP'ye iadeyi ziyaret gerçekleştiren Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ali İrfan İbiş, ekonomik ve sosyal açıdan zor durumda olduklarını söyledi. Sosyal statü açısından gereken değeri alamadıklarını belirten İbiş, destek beklediklerini ifade etti.
Muhtarlar belirleyici olmalı
Muhtarları çok önemsediklerini kaydeden Erman Gölet ise muhtarların il yönetiminde belirleyici olmaları gerektiğini söyledi ve şöyle konuştu: "Muhtarlar her sorunu bilen mülki amirdir. Sıkıntılarınızı çok iyi biliyoruz. Muhtarların sosyal statüsü, memur güvencesine dönüştürülmeli. Hükümet politikalarıyla muhtarlar maddi ve sosyal statü açısından çok geriledi. Biz desteğe açığız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.