Muhteşem final

Muhteşem final
Büyükşehir Belediyesi’nce bu sene ikincisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali birbirinden keyifli etkinliklerin ardından Porsuk Bulvarı’nda Anatole Sokak Oyuncuları’nca düzenlenen sokak gösterisi...

Büyükşehir Belediyesi'nce bu sene ikincisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali birbirinden keyifli etkinliklerin ardından Porsuk Bulvarı'nda Anatole Sokak Oyuncuları'nca düzenlenen sokak gösterisi ile sona erdi.
Başta çocuklar olmak üzere tüm Eskişehirliler, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın "Cuco Bilmiyor" adlı oyunuyla açılan festivalde, hafta boyu yerli ve yabancı pek çok topluluğu izleme fırsatı buldular. Şehir Tiyatroları'nın uluslararası nitelikte büyük bir organizasyonu daha başarı ile gerçekleştirmiş olmasının gururunu yaşadıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen "Kültür sanat etkinliklerinde Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olan Eskişehir, adını uluslararası alanda da duyuruyor. 7'den 70'e tüm kent halkının sanata olan ilgisi her türlü takdire değer.
Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ne gösterilen yoğun ilgi Eskişehir'in gelecek kuşaklarının da sanata ve sanat kurumlarına ilgisinin bir hayli fazla olacağını gösteriyor. Ümidim uluslararası katılımlarla gerçekleştirdiğimiz kültür sanat etkinliklerimizin her yıl daha da güçlenerek ve artarak devam etmesidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.