Muhteşem sergi

Muhteşem sergi
Kısa adı Omek olan Odunpazarı Meslek edindirme kursları, hazırlanan yıl sonu sergisi ile sone erdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 434 ayrı branşta eğitim ve öğretimin verildiği el sanatları kursları sonunda elde edilen birbirinden...

Kısa adı Omek olan Odunpazarı Meslek edindirme kursları, hazırlanan yıl sonu sergisi ile sone erdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 434 ayrı branşta eğitim ve öğretimin verildiği el sanatları kursları sonunda elde edilen birbirinden güzel ürünler Odunpazarı Aladdin parkında Eskişehir halkının beğenisine sunuldu.
Çok sayıda kursiyer ve vatandaşın atıldığı sergi açılışına Odunpazarı Belediye başkanı Burhan Sakallı gerçekleştirdi. Odunpazarı Bölgesinde 15 ayrı yerleşim biriminde açılan OMEK kursları tamamlanırken, serginin üç gün boyunca Alaaddin Parkı'nda gezilebileceği bildirildi.
Sergi açılışında konuşan Belediye başkanı Burhan Sakallı, " Bu yıl üçüncüsünü düzenlemiş olduğumuz OMEK Kursları her geçen yıl ilgi daha da artıyor. 15 ayrı bölgede açtığımız kurslarda ev hanımlarımız birbirinden güzel el sanatları ürünleri ile karşınızı çıktılar. Ev hanımlarımıza kurslarda işbirliği yaptığımız halk eğitim müdürlüğü yetkililerimizi kutluyorum." dedi. El Sanatları kursu Sergisi Eskişehirliler tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.