Mülki amirler ve şube müdürleri toplandı

Mülki amirler ve şube müdürleri toplandı
Vali Dr. Kadir Koçdemir Mülki İdare Amirleri ve Şube Müdürleri ile bir araya geldi. Koçdemir Polis Evi’nde düzenlenen toplantıda, Eskişehir’in son 1 yılını değerlendirerek gelinen noktaları açıkladı. Vali Koçdemir şunları...

Vali Dr. Kadir Koçdemir Mülki İdare Amirleri ve Şube Müdürleri ile bir araya geldi. Koçdemir Polis Evi'nde düzenlenen toplantıda, Eskişehir'in son 1 yılını değerlendirerek gelinen noktaları açıkladı.
Vali Koçdemir şunları söyledi: "Mülki idare amirlerinin esas borcu ilçelerine hizmet etmektir. Bunun en iyi yolu da ilçe halkı ile birlikte olmaktır. Sizin makamınıza gelenlere yardımcı olmanız elbette iyidir. Ancak makamınıza gelmeyen vatandaşların sayısı çok daha fazladır. Bu sebeple siz onların ayağına gidin, vatandaşın içinde olun. Eğitime bilhassa önem veriyoruz. Kaymakam olarak okullara gidin, öğrencilerle görüşün. Onların başarılı olduğunu fark ettiğinizi bildirin. Sınavlarda iyi puan alan öğrencileri telefonla arayın, onları takip edin. Sizin bu ilginiz, diğer öğrencilerin de şevkini arttır."
Vali Koçdemir daha sonra, Kış aylarında yolların 1 saat bile kapanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını, önümüzdeki seçim döneminde ise, devlet büroksasi olarak siyasete mesafeli ve bi taraf olunması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.