Necip Taşkın'dan Ramazan Bayramı kutlama mesajı

Necip Taşkın'dan Ramazan Bayramı kutlama mesajı
Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Taşkın, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını uğurlarken yeni bir sevinç ve heyecan ile milletçe Ramazan Bayramı’nı kutlamaya hazırlandıklarını söyledi.

Ramazan ayının, milletin nefsini hesaba çekerek günahlarından arınmak için fırsat ayı olduğunu belirten Taşkın, ibadetle geçen bir ayın ardından kulluk borcunu yerine getirmenin huzuru ve mutluluğu ile Bayram sevincini yaşayacak olan milletimizin dostluk, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma, akraba, eş, dost ve kimsesizleri ziyaret ederek sevindirmek şeklinde kutlanacak olmasının milletimize has özellik olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

“Ramazan ayı, insanı insan yapan erdemlerin ortaya çıkmasına vesile oluyor. Yoksullara, kimsesizlere, hastalara yardım etmemize, birlikte yaşadığımız insanları hatırlamamıza, ikramlarda bulunmayı ve birlikte sohbet ederek birbirimize anlamayı sağlıyor. Geleneklerimizi hatırlamak suretiyle belki unuttuğumuz, hiç hatırlamadığımız örf, adet ve geleneklerimizi yeniden yaşama imkânı buluyoruz.

Özellikle Ramazan Bayramı’nda ana-baba, kardeş, komşular, yaşlılar, hastalar, kimsesiz ve garipler, öksüz ve yetimler ziyaret edilerek sevindirilir, gönülleri alınır, kırgınlıklara, küslüklere, dargınlıklara son verilir. Bu özelliğimiz hiçbir millette ve dinde yoktur. Aynı dinin mensubu olarak aynı duygularla hareket etmemiz bizi mutlu eder, neşelendirir, sevindirir. Bu nedenle bayramı bayram gibi yaşayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını Allah’tan temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.