"Neo Eskişehir'e yakışmış"

“Neo Eskişehir’e yakışmış”
Yapı Kredi Koray GYO A.Ş. tarafından geliştirilen ve inşaatının tamamlanmasının ardından Bosphorus Gayrimenkul Fonu tarafından satın alınan Eskişehir’in ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi Neo’nun resmi açılışı görkemli...

Yapı Kredi Koray GYO A.Ş. tarafından geliştirilen ve inşaatının tamamlanmasının ardından Bosphorus Gayrimenkul Fonu tarafından satın alınan Eskişehir'in ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi Neo'nun resmi açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Kapılarını ziyaretçilere Şubat ayında açan Neo'nun resmi açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Ankara ve İstanbul'dan resmi ve özel sektör temsilcileri, mağaza sahipleri, marka temsilcileri ve Eskişehirliler katıldı.
Türkiye'nin hızla gelişen illeri arasında yer alan Eskişehir'e, büyük önem verdiklerini belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ilgililerle resmi protokol açılışını yaptıktan sonra İstanbul ve Ankara'dan gelen konuklar, marka temsilcileri, Eskişehirliler ile birlikte Neo'nun özgün mimari uygulaması içinde yer alan mağazaları, food court'u ve yaşam alanlarını gezdiler.
Yapı Kredi Koray GYO A.Ş. Genel Müdürü Yücel Ersöz "Yapı Kredi Koray'ın bugüne kadar yaptığı en büyük yatırım olan Neo'yu Eskişehir'e armağan etmekten mutluyuz. Yalnız İstanbul'da değil Türkiye'nin her yerinde yatırımlarımız devam edecektir. Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul yatırım ortaklarından biri olarak, ülkemizin imarı ve kalkınmasına yaptığımız katkıdan onur duyuyoruz. Eskişehir'in ilk alışveriş ve yaşam merkezinin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde görüşlerini belirtti.
Krea Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı ve Bosphorus Gayrimenkul Fonu Yatırım Komitesi Başkanı Hakan Kodal ise "Neo'ya yatırımımız Eskişehir ve Türkiye'ye olan güvenimizin kanıtıdır. Bu yatırım, Yapı Kredi Koray ile işbirliği açısından da benim için büyük bir anlam ifade ediyor. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.