Neo'da 19 Mayıs organizasyonu

Neo’da 19 Mayıs organizasyonu
Neo Alışveriş Merkezi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için muhteşem bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. İlk defa 20 dakikalık dolu dolu bir havai fişek gösterisi yapılacak. Gençlere beyaz bir gelecek umuduyla düzenlenen...

Neo Alışveriş Merkezi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için muhteşem bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. İlk defa 20 dakikalık dolu dolu bir havai fişek gösterisi yapılacak. Gençlere beyaz bir gelecek umuduyla düzenlenen gecede aynı zamanda gökyüzüne binlerce beyaz balon bırakılarak gökyüzü bembeyaz balonlar ile kaplanacak. Neo Alışveriş Merkezi'nde 19 Mayıs Cumartesi günü program saat 19.00 da başlayacak ve gece saat 22.00 'ye kadar devam edecek. Alışveriş Merkezi'nin açık alanına kurulacak olan ses ve müzik sistemleri ile Eskişehir'liler özel DJ'in çalacağı birbirinden hareketli parçalar eşliğinde bu güzel ve anlamlı günün keyfini çıkaracaklar.
Gecenin finali ise 21.20 de başlayacak olan ve 20 dk. sürecek muhteşem bir havai fişek gösterisi ile renklenecek. Son grup fişekler ile birlikte tüm izleyenlere dağıtılan binlerce uçan beyaz balon da gökyüzüne bırakılacak . İlk defa Eskişehir semaları bu kadar hareketli ve muhteşem bir gösteriye sahne olacak.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı beyaz bir gecede kutlamak için Neo Alışveriş Merkezi tüm Eskişehir'lileri bu anlamlı geceye davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.