Neo'da annelere özel sürpriz hediyeler

Neo’da annelere özel sürpriz hediyeler
Alışveriş Merkezi içerisine kurulacak hediye stand alanında 150 adet hediye anahtarının yer alacağı bir fanus, kilitli kutuların yerleştirileceği özel kolonlar ve özel panolar kurulacak. Neo’nun Anneler günü için düzenlediği...

Alışveriş Merkezi içerisine kurulacak hediye stand alanında 150 adet hediye anahtarının yer alacağı bir fanus, kilitli kutuların yerleştirileceği özel kolonlar ve özel panolar kurulacak. Neo'nun Anneler günü için düzenlediği bu çok özel hediye aktivitesinden hem anneler, hem de annesi için alışverişe gelmiş hediyesini almış olan Eskişehir'liler faydalanabilecek.
Alışveriş fişini ibraz ettiren tüketici, kürsü üzerindeki fanus içinde yer alan 150 anahtardan 3 tanesini seçerek kilitli hediye kutularında şansını deneyecek. Aktivitenin katılım detayları, 11 Mayıs'tan itibaren Neo Alışveriş Merkezi içinde ve 13 Mayıs günü hediye alanında bulunacak özel görevliler tarafından tüketicilere bildirilecek. Keyifli bir Pazar günü geçirmek ve süpriz hediyeler kazanmak için Neo Alışveriş Merkezi 13 Mayıs Pazar günü sizleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.