Eskişehir'de otobüs durağını çaldılar

Eskişehir'de otobüs durağını çaldılar
Eskişehir'de çalınan otobüs durağının 3 yıldır yenilenmediğini söyleyen vatandaşlar, otobüs şoförleriyle polemik yaşadıklarını belirterek yeni bir durak yapılmasını istedi.

Odunpazarı İlçesi’ne bağlı Yenisofça Köyü’nün çıkışında bulunan otobüs durağının çalınması köy sakinleriyle otobüs şoförleri arasında tartışma konusu oldu. Yaklaşık 3 sene önce bilinmeyen şahıslar tarafından çalındığı aktarılan durağın olduğu noktada şoförler vatandaşları köy girişindeki durağa yönlendirirken, köy sakinleri eskiden o noktada durak olduğuna dikkat çekerek diğer durağa gitmelerinin gereksiz olduğunu savundu.Vatandaşlar, yeni bir durak yapılması konusunda yetkililere çağrıda bulundu.

“Köy çıkışına bir adet durak konulmasını istiyoruz”

Yenisofça Köyü sakinlerinden Rıza Demiralay, “Köyün çıkışında bir durak vardı, çaldılar. Uzun süredir orada durak yok. Otobüs şoförleri bizi ‘neden duraktan binmiyorsunuz’ diye uyarıyor. Biz de onlara durumu izah ediyoruz, durağın çalındığını söylüyoruz. Onlar da ısrarla köy girişindeki durağın karşısından binmemizi istiyor. Oysa hiçbir durak karşı karşıya değildir. Köy çıkışına bir adet durak konulmasını istiyoruz” dedi.

Etiketler :