Odun dışı orman ürünlerinin değerlendirilmesi çalıştayı

Odun dışı orman ürünlerinin değerlendirilmesi çalıştayı
Anadolu Üniversitesi Bitki, İlaç ve Bilimsel Araştırmalar Merkezi (BİBAM) bünyesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yapılacak olan "Odun Dışı Orman Ürünlerinin Değerlendirilmesi" konulu iş birliği projesi ile ilgili görüş...

Anadolu Üniversitesi Bitki, İlaç ve Bilimsel Araştırmalar Merkezi (BİBAM) bünyesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yapılacak olan "Odun Dışı Orman Ürünlerinin Değerlendirilmesi" konulu iş birliği projesi ile ilgili görüş ve önerileri değerlendirme çalıştayı gerçekleştirildi.
BİBAM Seminer Salonu'nda dün düzenlenen çalıştaya başta Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın olmak üzere birçok fakülte ve birimin öğretim üyeleri katıldı.
"Türkiye genelinde bir projeye dönüşmüştür"
Çalıştayın açılış konuşmasını yapan BİBAM Müdürü Doç. Dr. Lütfi Genç projenin çıkış noktasını şu sözlerle açıkladı: "Üniversitemiz; bölgemiz ve ülkemizin Ar-Ge ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve topluma ciddi kaynaklar sağlayacak projelere imza atmaktadır. Bunlardan birisi de, Anadolu Üniversitesi ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı ortaklığında 'Odun Dışı Orman Ürünlerinin Değerlendirilmesi' projesidir. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Toprak ve Ekoloji Araştırma Enstitüsü ve BİBAM'ın bir buçuk yıl önce başlattığı 'Kızılçam Kabuklarının Değerlendirilmesi' çalışması, Türkiye genelinde bir projeye dönüşmüştür."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.