Odunpazarı'na hayran kaldı

Odunpazarı’na hayran kaldı
EGSİAD’ın davetlisi olarak Eskişehir’e gelen Cibuti Ankara Büyükelçisi Aden Huseyin Abdillahi Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi Şelalepark’ta Başkan Sakallı ile Eskişehir...

EGSİAD'ın davetlisi olarak Eskişehir'e gelen Cibuti Ankara Büyükelçisi Aden Huseyin Abdillahi Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile bir araya geldi.
Odunpazarı Belediyesi Şelalepark'ta Başkan Sakallı ile Eskişehir ve Odunpazarı üzerine keyfili bir sohbet gerçekleştiren Cibuti Ankara Büyükelçisi Aden Hüseyin Abdillahi, Şelalepark'ın atmosferinden oldukça etkilendiğini ifade ederek, Başkan Sakallı'yı kutladığını ifade etti.
Eskişehir ve Odunpazarı ile ilgili daha önce birçok yazı okuduğunu vurgulayan Büyükelçi Aden Hüseyin, ilerleyen dönemde elçilik yetkilileri ile birlikte Odunpazarı'nı ziyaret edeceklerini ifade etti.
Cibuti Ankara Büyükelçisi Aden Huseyin Abdillahi'ye Odunpazarı ziyaretinde EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.