ODUNPAZARI'NDA SANAT ZAMANI

ODUNPAZARI’NDA SANAT ZAMANI
Eskişehir’in kültür ve sanat hayatını dopdolu programlarıyla 7 yıldır renklendiren Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi, yeni sezonda da sanatseverlere özel projelerle merhaba diyor.Her yıl olduğu gibi bu sezonda...

Eskişehir'in kültür ve sanat hayatını dopdolu programlarıyla 7 yıldır renklendiren Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi, yeni sezonda da sanatseverlere özel projelerle merhaba diyor.
Her yıl olduğu gibi bu sezonda da tiyatro oyunlarından konserlere, anma gecelerinden konferanslara, panellerden halk dansları gösterine kadar birbirinden etkileyici programlarla sanatseverlerle buluşacak olan merkez, yine pek çok sanatçıyı YKSM aracılığıyla ilk kez Eskişehir izleyicisiyle buluşturacak.
Hazırlanan program kapsamında ünlü müzisyen, orkestra ve toplulukları da ağırlayacak olan YKSM yeni dönemde adeta yıldız yağmuruna sahne olacak.
Tiyatro, Türk Halk, Türk Sanat, Tarihi Türk Müziği ve Mehter Topluluklarının yanı sıra birbirinden değerli şair, yazar ve müzisyenlerin yer alacağı etkinliklerle tüm Eskişehirlilerin dikkatini YKSM' ye çekecek olan Odunpazarı Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kentin kültür ve sanat hayatına renk katmaya devam edecek.
Konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada 12 Ekim 2012 Cuma günü saat.20.00'da Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek olan programa tüm sanatseverleri davet eden yetkililer, yeni sezonda da Eskişehirli sanatseverlerin YKSM'de buluşacağını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.