Okullar polise emanet

Okullar polise emanet
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nce geçen yıl başlatılan Okul Polisliği Projesi’nde eğitim gören 30 polise sertifika verildi.Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan...

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nce geçen yıl başlatılan Okul Polisliği Projesi'nde eğitim gören 30 polise sertifika verildi.
Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Çocuk Şube Müdürü Bayram Önal, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının 17 Eylül'de başlayacağını hatırlattı.
Eskişehir'de eğitimin huzurlu ve güvenli şekilde sağlanması için 2010-2011 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde başlattıkları Okul polisliği Projesi'nin bu yıl da devam edeceğini belirten Önal," Eskişehir halkından, okul idarecilerinden gelen olumlu tepkiler sonucu bu yıl polis sayımızı 4 kişi artırdık. Toplam 30 polisten oluşan Güvenli Okul Projesi İrtibat Timi oluşturuldu. Projede görev alan polislerin hepsi 4 yıllık fakülte mezunu, evli ve çocuğu olan kişilerdir. Bu polislere, okul projesinin amacı uzman kişilerce anlatıldı. Oluşturulan bu timler okulların içinde değil, herhangi bir olumsuzluk anında müdahale edecek şekilde okulların yakın çevresinde bulunacaklar" şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Emniyet Müdür Vekili Mustafa Ormancı, eğitimlerini tamamlayan personellere sertifikalarını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.