Okuyan Büyükerşen'i aday gösterdi

Okuyan Büyükerşen’i aday gösterdi
HÜRPARTİ Genel Başkanı Yaşar Okuyan, ’’Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ismini Cumhurbaşkanlığı adaylığı için parlamentodaki bütün milletvekillerine ve siyasi partilere önermeyi demokratik bir görev olarak...

HÜRPARTİ Genel Başkanı Yaşar Okuyan, ''Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ismini Cumhurbaşkanlığı adaylığı için parlamentodaki bütün milletvekillerine ve siyasi partilere önermeyi demokratik bir görev olarak görüyoruz'' dedi.
Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Cem Toker, Okuyan'ı partisinin genel merkezinde ziyaret etti.
Ziyaretin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Okuyan, 14 Nisandaki Cumhuriyet Mitingi ile vatandaşın ''siyasi partilere birleşin'' mesajı verdiğini söyledi.
Okuyan, burada en önemli sorumluluğun CHP'ye düştüğünü vurgulayarak, halkın, siyasi partilerin milli bir koalisyon oluşturarak, seçimlere iştirak etmesi isteği bulunduğunu ifade etti.
Açıklamaların ardından Okuyan, gazetecilerin ''Bir seçim ittifakı söz konusu mu'' sorusuna, ''HÜRPARTİ ve LDP olarak, ulusal bir ittifakın kurulmasında üzerimize düşen katkıyı fedakarlığı yapmaya hazırız'' yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.