Öldürülen babasından şikayetçi oldu

Öldürülen babasından şikayetçi oldu
’Merkeze bağlı Gündüzler Beldesi’nde oturan 14 yaşındaki H.Ç., resmi nikahsız eşi A. D.’i terk edip babasının evine dönünce iki aile arasında tartışma çıktı. H.Ç.’nin babası Alaattin Çavlan, kızıyla resmi nikahsız...

'Merkeze bağlı Gündüzler Beldesi'nde oturan 14 yaşındaki H.Ç., resmi nikahsız eşi A. D.'i terk edip babasının evine dönünce iki aile arasında tartışma çıktı.
H.Ç.'nin babası Alaattin Çavlan, kızıyla resmi nikahsız birlikte olan A. D.'in 20 yaşındaki kardeşi Adem D.'i sırtından bıçakla yaraladı. Kardeşinin yaralandığını gören A.D. de kayınpederi Alaattin Çavlan'ı boğazından bıçaklayarak öldürdü. A. D., cinayetle ilgili tutuklandı.
H.Ç., Gündüzler Beldesi'nde Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderken, 4 gün önce çıkan tartışmada eşi A.D.'in bıçaklayarak öldürdüğü babası Alaattin Çavlan ile 39 yaşındaki annesi Ş. Ç.'ın kendisini 3 yıl önce zorla dini nikah kıydırıp A. D. ile evlendirdiğini söyledi. Ölen babası ve annesinden ve cezaevine konulan resmi nikahsız eşinden şikayetçi olan H.Ç., "Beni zorla evlendirdiler" dedi.
Şikayet üzerine anne Ş.Ç.gözaltına alındı. Alaattin Çavlan hakkında öldürüldüğü için işlem yapılamazken, kayınpederini öldüren ve cezaevinde tutuklu olarak kalan A. D. hakkında işleme başlandı. H.Ç.'nin eşinden bir oğlu olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.