ÖLÜM GÖZGÖRE GÖRE GELDİ

ÖLÜM GÖZGÖRE GÖRE GELDİ
Gündoğdu Mahallesi’nin yaşadığı yol çilesi devam ediyor. Çevreyolunun genişletilip karşılıklı üçer şeride çıkarılmasının ardından başlayan kazalar pek çok can almış, mahalle halkı gerekli önlemlerin alınması için...

Gündoğdu Mahallesi'nin yaşadığı yol çilesi devam ediyor. Çevreyolunun genişletilip karşılıklı üçer şeride çıkarılmasının ardından başlayan kazalar pek çok can almış, mahalle halkı gerekli önlemlerin alınması için çeşitli zamanlarda eylemler yapmıştı.Yetkililer ise yaşanan kazaların önüne geçebilmek için yol üzerinde çeşitli tedbirler almış, ilk olarak üst geçitlerin yapımını sağlamış ardından ise üst geçitleri kullanmayı zorunlu hale getirecek olan refüjleri bariyerlerle kapatmıştı.
BARİYERLER YERLE BİR EDİLDİ
Kendini bilmez kişiler ise alınan bu tedbirleri adeta ortadan kaldırırcasına hareket edince ortaya tehlike dolu görüntüler çıktı.
Refüjü kapatan ve yol üzerinden karşıya geçişi engelleyen bariyerleri yerle bir eden kendini bilmez kişiler resmen ölüme davetiye çıkartmıştı.
GAZETEMİZ UYARMIŞTI
Yaşanan bu tabloyu manşetine taşıyan gazetemiz ise zaman geçmeden tedbir alınmasını istemiş, aksinde olası ölümlerin yaşanabileceğine dikkat çekmişti.
ACI HABER GELDİ
Bu uyarılara rağmen yol üzerinde ölüme davetiye çıkaran manzara maalesef bir canı daha dün aldı.
Gündoğdu mahallesi sakini 38 yaşındaki Hülya Soyözen adlı iki çocuk annesi kadın, üst geçit yerine yolu karşıdan karşıya geçmeyi tercih edince ölüm ile burun buruna geldi.
Mahalleden, vergi sarayının bulunduğu kısma geçmek isteyen ve yola atlayan talihsiz kadın, E.D idaresindeki 26 UN 550 plakalı minibüsün altında kaldı. Çarpma hızı ile yola savrulan 38 yaşındaki talihsiz kadın oracıkta can verdi.
MAHALLELİ İSYAN ETTİ
Yaşanan acı olayın sonrasında kazanın yaşandığı bölgeye gelen ekipler, kazaya karışan aracın şoförünü gözaltına aldı. Acı haberi hemen duyan mahalle sakinleri ise kazanın yaşandığı bölgeye akın etti. Talihsiz kadını yol üzerinde kanlar içinde yatarken gören Gündoğdu sakinleri gözyaşlarına boğuldu. Yaşanan acı olay karşısında adeta isyan eden Gündoğdu Mahallesi sakinleri 'Artık yeter! Yaşadığımız bu acılar ne zaman bitecek?' cümleleri ile feryatlarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.