OMEK'te bilgisayar öğrenme atağı

OMEK’te bilgisayar öğrenme atağı
Kent genelinde vatandaşların kolayca ulaşabileceği mahallelerde yer alan kurs merkezinde zengin donanıma sahip bilgisayarları ile 780 kursiyere Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü, Grafikerlik ve Bilgisayar...

Kent genelinde vatandaşların kolayca ulaşabileceği mahallelerde yer alan kurs merkezinde zengin donanıma sahip bilgisayarları ile 780 kursiyere Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü, Grafikerlik ve Bilgisayar Bakım ve Onarım branşlarında eğitim veren OMEK, böylelikle vatandaşların çağı yakından takip etmelerine olanak sağlıyor.
"Bilgisayar Öğrenmek İçin İmkanımız ve Fırsatımız Yok" anlayışını yıkan OMEK, ücretsiz verdiği eğitimlerle bir yandan büyüklere geçmişte elde edemedikleri bilgisayar kullanma becerisi kazandırırken, diğer yandan ise bugünün gençlerine yaşamlarının önemli bir parçası olan bilgisayar teknolojileri hakkında teknik bilgi sağlıyor. Bu sayede Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalı web tasarımcıları, bilgisayar operatörleri edindikleri bilgilerle kendilerine hem meslek edinme fırsatı yakalıyor hem de değişen çağ ve gelişen teknolojiyi yakından takip etme imkanı elde ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.