"Önemli olan Eskişehir"

“Önemli olan Eskişehir”
ETO Başkanı Cemalettin Sarar, siyasi parti adaylarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, AKP adayı olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın Eskişehir için bir şans olabileceğini belirterek, "bugüne kadar bize hep yakın davrandı....

ETO Başkanı Cemalettin Sarar, siyasi parti adaylarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, AKP adayı olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Eskişehir için bir şans olabileceğini belirterek, "bugüne kadar bize hep yakın davrandı.
Sorunlarımızı hep dinledi ve yardımcı olmaya çalıştı. Eskişehir milletvekili olursa ve Bakanlık görevi de sürerse kendisinden çok daha fazla taleplerimiz olur" dedi.
Eskişehir Ticaret Odası olarak her hangi bir partiye ya da adaya farklı bir yaklaşımlarının söz konusu olamayacağını belirten Sarar, "bizim önceliğimiz Eskişehir, bizim önceliğimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Ülkemizin ve şehrimizin kazanmasıdır önemli olan. Görüyorsunuz terör belası her geçen gün artarak devam ediyor, canımız yanıyor, yüreklerimiz yanıyor. Bu beladan kurtulmak için tüm ulus olarak güçlü ve dimdik ayakta durmalıyız" dedi. ETO Başkanı Sarar sözlerini şöyle sürdürdü:
"Adaylarımız hem ülkemiz, hem şehrimiz için hayırlı olsun. Biz her zaman Eskişehir'e Eskişehir'i bilen, bu şehrin tozunu, çamurunu, soğuğunu derdini, tasasını bilen adaylar gelsin, dedik. Ancak bazı partilerimizin birinci sıralarına bu nitelikleri pek taşımayan isimler geldi. Demek ki parti liderleri böyle uygun gördü. Bizim için kimlerin aday olduğu ya da seçildiği değil, bu isimlerin Eskişehir için ne yapacakları önemli. Önümüzdeki dönemde de bunun peşinde olacağız ve seçilecek milletvekillerimizi bu yolda zorlayacağız."
Eskişehir'de birlik ve beraberlik olmadığını defalarca yinelediğini ve bu fikrini hala koruduğunu belirten Sarar, kendisinin adının siyasete gireceği şeklinde anılmasından da rahatsız olduğunu belirtti. "Ben gerekirse ceketimi çıkartır siyasete girerim, dedim. Ama herkes bunu yanlış anladı ve bu beni çok üzdü" diye konuşan Sarar sözlerini şöyle noktaladı:
"Ben milletvekili olsam da olmasam da istediğim zaman istediğim yetkiliyle, siyasetçiyle görüşür ve Eskişehir için elimden geleni yaparım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.