Opera yıldızlarından muhteşem konser

Opera yıldızlarından muhteşem konser
Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Düsen Kaseinov’un, geçtiğimiz ay Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaretinde ele alınan Türki Cumhuriyetleri ile kültür sanat alanında...

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Düsen Kaseinov'un, geçtiğimiz ay Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ziyaretinde ele alınan Türki Cumhuriyetleri ile kültür sanat alanında ortak etkinlikler gerçekleştirilmesi düşüncesinin ilk adımı Türk Dünyası Opera Yıldızları konseri ile atıldı. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde verilen konserde Kazakistan'dan Gülzat Daurbayev (Soprano), Kırgızistan'dan Asel Bekbayeva (Soprano), Türkiye'den Serkan Kocadere (Bariton), Aykut Çınar (Tenor) ve Piyanist Duygu İnandık Örnek sahne aldı.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov'un da aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin dinlediği konser sonrası açıklama yapan Kaseinov, Eskişehir ile Türki Cumhuriyetleri arasındaki ilişkileri daha da artırmayı arzuladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.