Otellerde virüs ertelemesi

Otellerde virüs ertelemesi
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Korona virüsüne karşı başlatılan tedbirlere her geçen gün bir yenileri daha ekleniyor.Çin’de patlak veren ve kısa sürede hızla yayılan virüs salgını nedeniyle Eskişehir’de de farklı...

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Korona virüsüne karşı başlatılan tedbirlere her geçen gün bir yenileri daha ekleniyor.


çin’de patlak veren ve kısa sürede hızla yayılan virüs salgını nedeniyle Eskişehir’de de farklı önlemler birbirini sıralıyor. Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmama uyarılarının yapıldığı Eskişehir’de son olarak bazı otel işletmecileri de konaklama hizmetlerine ar vermek zorunda kaldı.


Halka açık mekanlara getirilen yasak devam ederken Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sivrihisar Caddesi üzerindeki ünlü bir otel bir ay süre ile kapısına kilit vurdu. Korona virüsünün giderek yalgınlaştığı şu günlerde halkın ve çalışanlarının sağlığını dikkate alan otel işletmesi dün itibarı ile kapılarını müşterilerinin hizmetine kapatarak çalışanlarına da bir ay süreli izin verdi. Kapatılacak otel sayısına yenilerinin de ekleneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.