Otobüs şoförlerine alkol kontrolü

Otobüs şoförlerine  alkol kontrolü
Bünyesinde görev yapan otobüs şoförlerine kapsamlı bir hizmet içi eğitim çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi ayrıca, şoförleri göreve çıkmadan önce alkol kontrollerinden geçirmeye başladı. Belediye otobüs şoförlerine...

Bünyesinde görev yapan otobüs şoförlerine kapsamlı bir hizmet içi eğitim çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi ayrıca, şoförleri göreve çıkmadan önce alkol kontrollerinden geçirmeye başladı. Belediye otobüs şoförlerine trafik kuralları ve sorumluluk bilincinin geliştirilmesi yönünde hizmet içi eğitim uygulayan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, aynı zamanda kent genelinde başlattıkları denetimlerle şoförlerin alkol alıp almadıklarını kontrol etmeye başladılar.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Şube Müdürü Fahrettin Çeçgel, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan otobüs şoförlerinin eğitim ve denetimlerine büyük önem verdiklerini söyledi. Bir taraftan hizmet içi eğitimlerle şoförleri trafik kuralları, vatandaşlarımız ile iletişim gibi bir çok konuda bilgilendirdiklerini söylene Çeçgel bir taraftan da şoförlere yönelik alkol kontrollerine başladıklarını belirtti. Göreve çıkmadan önce bütün şoförlerin mutlaka alkolmetre ile teste tabi tutulduğunu ifade eden Çeçgel "Vatandaşlarımızın güvenli yolculuk gerçekleştirebilmeleri için gerek mesaiye başlarken gerek sefer sırasında şoförlerimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Alkol kontrolü uygulamamızı ileriki günlerde özel halk otobüsleri ile ESULAŞ otobüslerini kullanan sürücülere de uygulamaya başlayacağız. Vatandaşlarımız otobüsler ve şoförlerimiz ile ilgili her türlü istek ve şikâyetlerini bize sabah 05.00 ile gece 01.00 arası 2341980 nolu telefon aracılığı ile iletebilirler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.