ÖYP başvuruları başladı

ÖYP başvuruları başladı
Anadolu Üniversitesi’nde, ÖYP için online başvurular başladı. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve ÖYP Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Bayram Zafer Erdoğan , Üniversite olarak, geleceğin akademisyenlerini yetiştirmenin öneminin...

Anadolu Üniversitesi'nde, ÖYP için online başvurular başladı. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve ÖYP Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Bayram Zafer Erdoğan , Üniversite olarak, geleceğin akademisyenlerini yetiştirmenin öneminin farkında olduklarını belirterek, "ÖYP programı temelde, yeni kurulan üniversitelerin öğretim üyesi ihtiyacını, yerleşik ve köklü üniversitelerin yetiştireceği akademisyenlerle karşılamayı amaçlıyor. Anadolu Üniversitesi olarak bu programı önemsiyoruz. Çünkü bir üniversitede lisansüstü öğrenci sayısının artması, o üniversitede yapılan araştırma niceliğinin ve niteliğini de artıracaktır. Ayrıca enstitülerimizden yetişen öğretim elemanları, Üniversitemizin misyonunun gelecekte ülkemizin her noktasına yayılmasını katkı sağlayacaktır." diye konuştu.
ÖYP statüsünde bir yükseköğretim kurumunda çalışmakta olan araştırma görevlileri başvurularını oyp.anadolu.edu.tr adresinden yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.