Özel sigortalıya özel muamele

Özel sigortalıya özel muamele
Yunusemre Devlet Hastanesindeki Helikopter pisti, tedavi gören ve acil sevki gereken hastaya büyük kolaylık sağladı. ETİ’ye ait bir fabrikada mühendis olarak görev yapan Savaş Ateşalp adlı şahıs, helikopter ambulansla İstanbul...

Yunusemre Devlet Hastanesindeki Helikopter pisti, tedavi gören ve acil sevki gereken hastaya büyük kolaylık sağladı. ETİ'ye ait bir fabrikada mühendis olarak görev yapan Savaş Ateşalp adlı şahıs, helikopter ambulansla İstanbul Amerikan Hastanesine sevk edildi.
Geçirdiği beyin kanaması sonucu yakınları tarafından Yunusemre Devlet Hastanesine kaldırılan Ateşalp gerekli tedavisinin ardından doktoru tarafından İstanbul'a sevk edildi. Özel sigortası bulunan Savaş Ateşalp'in İstanbul'a sevki bağlı bulnuduğu şirkete bildirildi.
Bunun üzerine sigorta şirketi Eskişehir'de iniş alanı bulunan Yunusemre Devlet Hastanesine ambulans uçak gönderdi.
Yaklaşık bir saat içerisinde hastaneye ait piste inen uçak ambulans doktor ve sağlık ekibi gözetimindeki hastayı alarak İstanbul Amerikan Hastanesine ulaştırdı. Uçak ambulansın pilotu, iniş pistinin olması bize zaman kazandırdı diyerek piste iniş ve kalkışlarda yardımcı olan hastane idaresine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.