Ramazan eğlenceleri bir başka

Ramazan eğlenceleri bir başka
Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Park ile Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda düzenlediği ramazan eğlenceleri hız kesmeden devam ediyor.Son olarak, 12 Ağustos Pazar akşamı Kent Park’ta sahne alan Saim Günal, Eskişehirlilere unutulmaz...

Büyükşehir Belediyesi'nin Kent Park ile Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda düzenlediği ramazan eğlenceleri hız kesmeden devam ediyor.
Son olarak, 12 Ağustos Pazar akşamı Kent Park'ta sahne alan Saim Günal, Eskişehirlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Birbirinden güzel parçaları seslendiren Günal'a, serin havaya rağmen Kent Park'a gelen vatandaşlar da eşlik etti.
Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda ise Salim Özkara birbirinden güzel Türk pop şarkılarını Eskişehirliler için söyledi. Salim Özkara'nın ardından sahne alan Büyükşehir Belediyesi Gökkuşağı Gençlik Korosu ise ilahilerden Türk pop müziğine kadar birçok eseri başarılı bir şekilde seslendirerek dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
Büyükşehir Belediyesi Parklarda Ramazan Buluşmaları Etkinlikleri kapsamında, 16 Ağustos Perşembe Günü Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda Taner Kurtuluş ve Mustafa Gökçe, Kent Park'ta ise Mehmet Özel sahne alacak. Ramazan etkinliklerinin son günü olan 17 Ağustos'ta ise Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda Eser Canata, Kent Park'ta ise Mesut Girgin Eskişehirlilerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.