Raylı Sistem kullanan Belediyeler toplandı

Raylı Sistem kullanan Belediyeler toplandı
Türkiye’deki projenin 20 ay gibi kısa bir zamanda bitirildiğini ifade eden Enbatan sözlerini şöyle sürdürdü:“Hedefe ulaşmanın en önemli yolu eğitim ile bilgi ve tecrübe paylaşımıdır. Bu konuda yapılacak işbirliği ve bilgi...

Türkiye'deki projenin 20 ay gibi kısa bir zamanda bitirildiğini ifade eden Enbatan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hedefe ulaşmanın en önemli yolu eğitim ile bilgi ve tecrübe paylaşımıdır. Bu konuda yapılacak işbirliği ve bilgi alışverişi ülkemiz açısından çok yararlı olacaktır. ESTRAM olarak gelinen noktada, sahip olunan bilgi birikimi ve deneyim ile kurulan ve yeni kurulacak olan raylı sistemlere, eğitim ve teknoloji konusunda destek verebilecek konumdayız."
Enbatan konuşmasının son bölümünde, ESTRAM olarak 18 araçla, 16 kilometrelik hat üzerinde günde yaklaşık 80 bin kişi taşıdıklarını da ifade etti.
Daha sonra Belçika, İtalya, Almanya ve İngiltere'den gelen temsilciler, raylı sistemlerde ses ve vibrasyon sönümleme, lazerle tekerlek ve ray ölçümü, Aliminometrik kaynak, ultrasonik yöntemler ile kusurların tespiti, ray taşlaması ve yağlama tekniklerindeki son gelişmeler konularında açıklamalarda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.