Sağlık Bilimleri'ne yeni bina

Sağlık Bilimleri’ne yeni bina
Anadolu Üniversitesi, daha iyi bir eğitim öğretim ortamı oluşturmak adına fiziki iyileştirme çalışmalarına yeni yılda da devam ediyor. Bir süredir Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİLKOM)...

Anadolu üniversitesi, daha iyi bir eğitim öğretim ortamı oluşturmak adına fiziki iyileştirme çalışmalarına yeni yılda da devam ediyor. Bir süredir Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİLKOM) binası ve çevre fakültelerin dersliklerinde hizmet veren Sağlık Bilimleri Fakültesi de bu kapsamda düzenlenerek yeni binasına kavuştu. Daha önceden özel çağdaş Okulları’na hizmet veren Eğitim Fakültesi G Blok, yapılan detaylı tadilatın ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne ev sahipliği yapmaya hazır hale getirildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi için yeniden tasarlanan binanın açılış törenine, Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Adnan özcan, Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr. Aydın Aybar, Prof. Dr. Yücel Güney, Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı ile fakülte yönetimi ve öğretim elemanları katıldı.
“üNİVERSİTEMİZİN EN GENç FAKüLTELERİNDEN BİRİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKüLTESİ”
Sağlık Bilimleri Fakültesinin yeni binasının açılışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, üniversitenin en genç fakültelerinden birinin Sağlık Bilimleri Fakültesi olduğunu kaydetti. Gündoğan, “Bu bina hazırlanmadan önce öğrencilerimiz fiziksel olarak olumsuz koşullarda DİLKOM ve üniversitenin diğer binalarında eğitim görüyorlardı. Ancak bugün hem öğrencilerimiz hem de öğretim üyelerimiz yeni bir binaya kavuştular” dedi.
özel çağdaş Okulları’nın Yunus Emre Kampüsü’nden ayrılmasıyla var olan okul binasını iki fakülteye tahsis ettiklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Gündoğan, “Bunlardan biri Sağlık Bilimleri Fakültesi diğeri ise yakında açılışını gerçekleştireceğimiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü oldu. Gerçekleştirilen tadilatlarla fakültelerin ihtiyaçları doğrultusunda tüm düzenlemeler yapıldı. Şu anda pırıl pırıl bir ortamda hizmet verecek binamızın öncelikle öğrencilerimize ve tüm fakülte personeline hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.