Sağlık Sen ilçelerde

Sağlık Sen ilçelerde
Eskişehir Sağlık - Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, ve Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ömer SÖĞÜT, Mahmudiye, Han ve Çifteler ilçelerindeki sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Sağlık çalışanlarının sorunlarını...

Eskişehir Sağlık - Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, ve Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ömer SÖĞÜT, Mahmudiye, Han ve Çifteler ilçelerindeki sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Sağlık çalışanlarının sorunlarını ve önerilerini yerinde dinlemek ve çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretlerin bu haftaki durağı Mahmudiye, Han ve Çifteler ilçeleriydi. Yapılan görüşmelerde 112 çalışanlarının kıyafet ve yemek problemi, Hastanelerdeki hekim sıkıntısı ve TSM lerin yer problemleri,malzeme ihtiyaçları gibi konular gündeme geldi. Şube Başkanımız Tekin ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda, sorunların çözümü noktasında çalışmalarının devam edeceğini, sağlık çalışanlarının lehine atılacak her türlü adımın kendilerini de mutlu edeceklerini belirtti.Çalışanların taleplerini alındı.

Burada sendikamızın kazanımları anlatıldı.
Abdulbaki Tekin, Biz tarihsel bir misyonun varisleri olarak hakkı temsil etme iddiasıyla ve azmiyle mücadele veriyoruz. Rahmetli Akif İnan'ın, hizmet sendikacılığı anlayışı tasavvurunda bu ülkeyi emeğin ve alın terinin en kıymetli olduğu topraklara dönüştürmek vardı. Onun bizlere miras bıraktığı hizmet sendikacılığı tasavvurunda sadece üyelerinin hak ve menfaatleri değil, milletin huzuru ve mutluluğunun önündeki engelleri yıkmak için mücadelemizi vereceğiz. Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.