Şahinler görev başında

Şahinler görev başında
Son yıllarda meydana gelen üzücü olaylarla gün yüzüne çıkan ve yapılan denetimlerle büyük darbe vurulan kaçak depolar Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla bir bir ortadan...

Son yıllarda meydana gelen üzücü olaylarla gün yüzüne çıkan ve yapılan denetimlerle büyük darbe vurulan kaçak depolar Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla bir bir ortadan kaldırılıyor.
Özellikle binaların kalorifer daireleri ve sığınaklarında oluşturulan kaçak depoları gerçekleştirdiği denetimlerde tespit eden ve gerekli yasal işlemleri gerçekleştiren Odunpazarı Belediyesi 2009 yılı içerisinde 622 kaçak deponun faaliyetine son verdi.
Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; gıdadan kozmetiğe kadar bir çok alanda faaliyet gösteren ve bulundukları bölgede insan hayatı için büyük tehlike arz eden kaçak depolara Odunpazarı Bölgesinde kesinlikle müsaade edilmeyeceğini vurgulayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, yapılan denetimlerin tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.