Sakallı kalite yönetimini anlattı

Sakallı kalite yönetimini anlattı
16-18 Nisan 2007 tarihleri arasında, İzmir’ de yapılan ve Ege Bölgesi’ nin en önemli kalite etkinliği olarak gelenekselleşen "8. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu" na Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı konuşmacı olarak...

16-18 Nisan 2007 tarihleri arasında, İzmir' de yapılan ve Ege Bölgesi' nin en önemli kalite etkinliği olarak gelenekselleşen "8. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu" na Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı konuşmacı olarak katıldı.
Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sabancı Kültür Sarayı' nda, 17 Nisan 2007 Salı günü saat 16:30-18:00 saatleri arasında "Yerel Yönetimlerde Kalite", "Yaşadığımız Kentte Kalite" konulu panelin oturum başkanlığını 21. Dönem İzmir Milletvekili Işılay Saygın yaparken, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey panelist olarak katıldı.
Panelde dinleyicilere bir sunum yapan Burhan Sakallı "Odunpazarı Belediyesi olarak kaliteyi, halka sunduğumuz her hizmette, her projemizde ön plana çıkarmaya çalıştığımız gibi, kendi personelimizi de donanım açısından tamamlamak adına kalite eğitimlerinden geçiriyoruz.
Çünkü mükemmelliğe giden yol beklentileri yönlendirebilmektir" diyerek sempozyum' da Odunpazarı Belediyesi' nin misyonunu, vizyonunu, temel değerlerini, öne çıkan hizmetlerini ve kaliteli hizmet sunmak için neler yaptıklarını anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.