Sakallı'ya teşekkür ziyareti

Sakallı’ya teşekkür ziyareti
Eğitime destek projeleri kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarla yüzlerce öğrencinin yüzünü güldüren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Turgut Reis Endüstri ve Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve Gökmeydan...

Eğitime destek projeleri kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarla yüzlerce öğrencinin yüzünü güldüren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Turgut Reis Endüstri ve Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş' ı makamında ağırladı.
Önceki yıllarda olduğu gibi 2007 yılında da Odunpazarı Belediyesi sorumluluğu altında yer alan bölgelerde eğitim gören öğrencilere büyük destek sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı' ya, eğitime yaptığı katkılardan dolayı öğretmen ve öğrenciler teşekkür etti. Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş' ında konuk olduğu ziyarette mahallelerindeki genelev sorununun çözülmesindeki çabalarından dolayı Başkan Sakallı' ya mahalle halkı adına teşekkür ettiğini söyleyen muhtar, "mahalle halkı olarak rahat bir nefes aldık, en büyük sorunumuzdan kurtulduk ve mahallemizin çehresi değişti" dedi.
Eğitime yapılan yatırımların ülkenin geleceğine yapılan yatırımlar olduğunu vurgulayan, çocukların sağlıklı, modern ve kaliteli ortamlarda eğitimlerine devam edebilmeleri için toplumun tüm kesimlerine büyük görevler düştüğünü belirten Sakallı, Odunpazarı Belediyesi olarak bu konuda gereken tüm çalışmaları büyük bir ciddiyetle yerine getirmeye her zaman hazır olduklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.