Salonda arbede

Salonda arbede
Eskişehir’de oynanan Erkekler Voleybol Birinci Ligi Dörtlü Final 1. Devre maçları olaylı başladı.Fenerbahçe ile Halkbankası voleybol takımlarının karşılaşması sırasında olaylar çıktı. Salondan çevik kuvvet polisleri...

Eskişehir'de oynanan Erkekler Voleybol Birinci Ligi Dörtlü Final 1. Devre maçları olaylı başladı.
Fenerbahçe ile Halkbankası voleybol takımlarının karşılaşması sırasında olaylar çıktı. Salondan çevik kuvvet polisleri tarafından zor kullanılarak çıkarılan Halkbankası'nı destekleyen bir grup Eskişehirli taraftarlar, salon dışında polislere taş atınca birçok araç hasar gördü. Polis, kovalamaca sonunda 9 taraftarı gözaltına aldı.
Erkekler Voleybol Birinci Ligi Dörtlü Final 1. Devre maçları, Eskişehir Porsuk Spor Salonu'nda önceki gün başladı. Arkasspor, ilk maçta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 3-2 mağlup etti. Ardından Fenerbahçe ile Halkbankası voleybol takımları karşı karşıya geldi. Maçın 4. setinde, 2-1 mağlup olan Halkbankası'nı destekleyen bir grup Eskişehirli taraftar, karşı tribündeki Fenerbahçeli taraftarlara saldırınca olaylar çıktı. Maçı yöneten hakemler Nihat Ermihan ile Bayram Dikmentepe, çıkan olaylar sebebiyle bir süre maça ara verdi. Bu esnada tribündeki koltukları da yerinden söküp salona fırlatan Halkbankası taraftarları, çevik kuvvet polislerinin müdahalesiyle salondan dışarıya çıkarıldı. Salondan çıkarken pencere camlarını kıran taraftarlar, dışarıda da polisleri taş yağmuruna tuttu. Polisler, araçların ve duvarların arkasına geçerek taraftarların attığı taşlardan korundu. Ancak, taraftarların attığı taşlar ekip araçlarının da aralarında bulunduğu birçok aracın camının kırılmasına sebep oldu. Çevik kuvvet polislerinin kovalamasıyla ara sokaklara kaçan taraftarlardan 9'u gözaltına aldı. Olaylarla ilgili gözaltına alınan Y.O. (39), A.U. (19), B.C. (19), S.Ç. (20), T.K. (32), O.B. (35), H.Ç. (36), M.T. (23), ve K.G. (18) isimli şahıslar ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile serbest bırakıldı. Bu arada Fenerbahçe, maç sonunda Halkbankası'nı 3-1 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.