Sarar

Sarar
Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Cemalettin Sarar, ’’Türkiye’de pazarladığımız ürünümüzü ABD’ye, Avrupa’ya ve Çin’e nasıl satarız diye hesap yapmalıyız’’ dedi. Sarar, İhracat Geliştirme Programı (İGEP)...

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Cemalettin Sarar, ''Türkiye'de pazarladığımız ürünümüzü ABD'ye, Avrupa'ya ve Çin'e nasıl satarız diye hesap yapmalıyız'' dedi.
Sarar, İhracat Geliştirme Programı (İGEP) kapsamında eğitim gören 25 kursiyere sertifika verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende, programa katılanların 120 saatten fazla eğitim aldığını belirterek, bu süre içinde hem kendi firmalarında çalışıp hem de eğitim gördüklerini kaydetti.
Eğitim görenlerin ihracat konusunda tam donanımlı hale geldiğini ifade eden Sarar, şöyle konuştu:
''Programa katılanlar, ihracatın Türkiye için önemini bilen ve firmaları için ihracatın şart olduğunu anlayan kişilerdir. Bunun yanı sıra eğitim ve bilginin önemini herkesten daha iyi kavramış insanlardır. Ülkemizin önünün açacak vizyon bu vizyondur. Dünya ile bütünleşmek istiyorsak, kafamızı kaldırıp dünyaya bakmalıyız. Türkiye'de pazarladığımız ürünümüzü ABD'ye, Avrupa'ya ve Çin'e nasıl satarız diye hesap yapmalıyız.'' Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.