Sarar'a yaş günü sürprizi

Sarar’a yaş günü sürprizi
Sarar şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Sarar 64ncü yaş gününü fabrikada çalışan işçiler ile birlikte kutladı.Her geçen gün büyümeye devam eden ve 300 milyon dolarlık cirosu ile...

Sarar şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Sarar 64ncü yaş gününü fabrikada çalışan işçiler ile birlikte kutladı.
Her geçen gün büyümeye devam eden ve 300 milyon dolarlık cirosu ile Türkiye'nin sayılı şirketlerinden olan Sarar'ın yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar yeni yaşını dün kutladı.
Organize Sanayi Bölgesi'nde önce ETO'da ardından fabrikada binlerce işçiyle birlikte yeni yaşını kutlayan Sarar, doğum günü pastasını da Eşi Zehra Sarar ile birlikte kesti.
Kardeşleri Sebahattin Sarar ile Celalettin Sarar'ın da kendisini yalnız bırakmadığı günde zaman zaman duygulu anlar yaşayan Sarar; "Biz dünya markası olduk. Her geçen gün büyüyen Sarar ailesine nice 64 yıllar diliyorum" dedi.
Fabrika çalışanlarına yönelik olarakta bir konuşma yapan Sarar; "Sarar bir dünya markası haline geldiyse en büyük emek sizlerin. Bizler büyük bir aileyiz. Bundan sonraki yıllarda da sizin kardeşleriniz çocuklarınız burada çalışacak. Hep birlikte daha da yükseklere çıkacağız" dedi.
Neşe içerisinde geçen doğum günü sonrasında sevilen sanatçı Mithat Körler fabrika personelini şarkılarıyla coşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.