Sarıoğlu personelle biraraya geldi

Sarıoğlu personelle biraraya geldi
Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personeliyle bir araya geldi. Zincirlikuyu Beldeevi’nde düzenlenen yemekte personeliyle bir araya gelen Sarıoğlu, her Çarşamba günü...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. M. Tacettin Sarıoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan personeliyle bir araya geldi. Zincirlikuyu Beldeevi'nde düzenlenen yemekte personeliyle bir araya gelen Sarıoğlu, her Çarşamba günü 12.00-13.00 saatleri arası değişik birimlerle bir araya geldiklerini söyledi.
Sarıoğlu, bu etkinliklerle belediye sorunlarını konuştuklarını ve daha iyi hizmet etmek için fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Eskişehirlilere verdikleri hizmet kalitesini sürekli yükselttiklerini söyleyen Sarıoğlu "Göreve geldiğimiz günden bugüne yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. Bölgemizin gelişimine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Siz çok değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte olmak benim için büyük bir mutluluk. Sizler varlığınızla, emeğinizle Tepebaşı Belediyesi'ne güç katıyorsunuz. Her Çarşamba değişik birimlerde çalışan arkadaşlarımızla beraber oluyoruz. Onları dinliyoruz. Çalışmalarımızda emeği olan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Fen İşleri Müdürü Ahmet Dolgun, Başkan Sarıoğlu'na personele verdiği değerden dolayı teşekkür ederek Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları adına Sarıoğlu'na çiçek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.