Sayıda anlaşamadılar

Sayıda anlaşamadılar
Cumhuriyet halk Partisi milletvekilleri geçtiğimiz hafta sonunu Eskişehir’de geçirdiler.Hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulunan ve parti binasında partililerle görüşen milletvekilleri önceki akşamda CHP’li eski bürokratlarla yemekte...

Cumhuriyet halk Partisi milletvekilleri geçtiğimiz hafta sonunu Eskişehir'de geçirdiler.
Hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulunan ve parti binasında partililerle görüşen milletvekilleri önceki akşamda CHP'li eski bürokratlarla yemekte bir araya geldiler.
Bazı gazetecilerin de katıldığı yemekte CHP'liler arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Yemeğe Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, milletvekilleri Vedat Yücesan ile Mehmet Ali Arıkan, İl Başkanı İsmet Süder, Merkez İlçe Başkanı Ayhan Türkseven ile geçmişte Eskişehir'de bürokratlık yapmış CHP'li üyeler katıldı.
Nostalji rüzgarının estiği yemekte zaman zaman ilginç diyaloglarda yaşandı.
Özellikle seçimler üzerine yapılan tahminler sırasında Selvi ile Arıkan'ın ters düşmesi dikkatleri çekti. Selvi'nin Eskişehir'de CHP'nin birinci parti olacağını ve 4 milletvekili çıkarabileceğini söylemesi üzerine söze katılan Arıkan "Eskişehir'den iki çıkar" dedi.
Önce şaka olarak anlaşılan bu sözünde ısrar ettiği görülen Arıkan; "Eskişehir'den maksimum iki milletvekili çıkar diye tahmin ediyorum" diye konuştu. Arıkan'ın bu sözlerinden sonra, yemekte soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Yemek, birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.