"Seçimden seçime geliyorsunuz"

“Seçimden seçime geliyorsunuz”
Daha sonra salonda sıra bekleyen kamyoncu esnafının yanına inen Selvi ile diğer milletvekilleri ile birlikte sorunları dinledi. Bu arada Cevdet Selvi, "bizi seçimden seçime hatırlıyorsunuz, seçim olmasa yine gelmezdiniz" diyen bir...

Daha sonra salonda sıra bekleyen kamyoncu esnafının yanına inen Selvi ile diğer milletvekilleri ile birlikte sorunları dinledi. Bu arada Cevdet Selvi, "bizi seçimden seçime hatırlıyorsunuz, seçim olmasa yine gelmezdiniz" diyen bir kamyoncu esnafına "yani şimdi bu söylenecek laf mı?" diye tepki gösterdi.
Kendilerinin halk için gece gündüz çalıştığını ve halkın da kendileri için çalışanlarla diğerlerini birbirlerinden ayırmaları gerektiğini söyleyen Selvi, kooperatif binasının dışındaki merdivenlerde de bir esnafla tartıştı. "Allah Recep Tayip Erdoğan'dan razı olsun" diyen şoföre dönen Selvi, "sen ne iş yapıyorsun?" diye sordu. İskenderun Demir çelik Fabrikasından emekli olduğunu söyleyen kamyoncuya sert çıkan Selvi'nin tutumu şaşkınlık yarattı.
"İşlerinden memnun musun?" diye soran Selvi'ye, kamyoncunun "6 ayda yalnızca 3 sefer iş aldım" demesi üzerine merdivenlerde bekleyen esnafa dönerek, "utanmıyor musun böyle söylemeye? Herkes senin gibi emekli mi? Millet evine ekmek götüremeyen, çoluğunun çocuğunun nafakasını kazanamayanlar var. Bu insanların önünde utanmıyor musun yalan söylemeye? Ben senin o fabrikaya nasıl işçi olarak girdiğini de bilirim. Sen bunları söylemek zorundasın" diye konuştu.
Selvi'nin neden bu denli sert tepki gösterdiğini anlamayan ve şaşıran kamyoncu esnafı arkasını dönerek hizla uzaklaşırken, milletvekili Selvi'nin hala kendi kendine söylendiği gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.