Seçkinay oto servisi açıldı

Seçkinay oto servisi açıldı
Çeşitli merkezlerdeki araçların her türlü bakım ve onarımın yapılacağı Seçkinay Otomotiv servisi dün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. İşletmeciliğini Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu...

Çeşitli merkezlerdeki araçların her türlü bakım ve onarımın yapılacağı Seçkinay Otomotiv servisi dün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. İşletmeciliğini Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu üyesi Muhsin Aydemir'in yaptığı Seçkinay Suzuki ve Opel servisi görkemli bir törenle araç sahiplerinin hizmetine sunuldu.
EMKO Mobilyacılar ve Sanayi Sitesinde faaliyet gösterecek Seçkinay Otomotiv servisinin açılışına bürokratlar, sanayi esnafı, suzuki ve opel merkez araç sahipleri ile çok sayıda davetli ve misafir katıldı. Servis de diğer marka araçlara da her türlü hizmetin verileceği bildirildi. Her türlü aracın bakım ve onarımının yapılacağı Seçinay Oto Servisin açılışını Ak Parti Milletvekili Fahri Keskin, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Sanayi ve ticaret İl Müdürü Mahmut Yılmaz, Bağkur İl Müdürü Ali Çalışkan, Oda başkanları ve çok sayıda esnaf ve işadamı katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.