Seyitgazililer Dayanışma Derneği'nden özel program

Seyitgazililer Dayanışma Derneği'nden özel program
Seyitgazililer Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrah Sur, 13 Haziran günü saat 20.00’de Seyyid Battal Gazi Külliyesi’nde düzenlenecek programa Eskişehirlileri davet etti.

Seyitgazililer Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği, Seyitgazi, Seyyid Battal Gazi ve erenlerimizi daha yakından tanımak adına 13 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Seyyid Battal Gazi Külliyesi’nde Prof. Dr. Haşim Şahin’in de katılacağı bir program düzenleyecek. Dernek yetkilileri, düzenlenecek programa Eskişehir halkından ve Seyitgazililerden yoğun bir ilgi beklediklerini ifade ettiler.

Seyitgazililer Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrah Sur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hepimiz Seyitgazi ve erenlerimizi biliyoruz. Ancak kulaktan dolma bilgilerle bilebiliyoruz. Tam da bu yüzden dernek yönetimi olarak tarih denilince akla ilk gelen isimlerden olan Prof. Dr. Haşim Şahin ile bir görüşme yaptık ve sağ olsun kendisi bizi geri çevirmedi. Kendisi ilçemize gelerek Seyyid Battal Gazi ve erenlerimiz ile ilgili çok az bilinen veya hiç bilinmeyen konulardan bahsedecek. Bizi çok heyecanlandıran bir organizasyon. Çevremizdeki herkes bu program için sabırsızlanıyor. Tüm hemşerilerimizi Perşembe günü saat 20.00’de Seyyid Battal Gazi Türbesi'ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.